Boodschappen doen

Vandaag zijn we met de bakfiets naar Arkendonk gefietst om wat boodschapjes te doen. Eerst zijn we gestopt bij de bibliotheek, daar hebben we nog een aantal boekjes voorgelezen en hebben we weer nieuwe boekjes en een mooie puzzel geleend! 

Daarna zijn we doorgewandeld naar de Jumbo, hier hebben we lekkere bananen uitgekozen. Deze bananen hebben we gewogen en daarna een sticker op geplakt, zo kunnen ze de bananen bij de kassa scannen. Bij de Jumbo hebben we ook nog rozijntjes afgerekend, die lusten we wel!

Van de kassière kregen we muntjes voor het autootje en hebben we allemaal een ritje mogen maken! Heel spannend en ook super leuk!

's Middags hebben we koksmutsen gekleurd, die hebben we wel nodig als we bananenbrood gaan bakken! Bananenbrood maken we met de gekochte bananen, weten jullie dat nog? Eerst prakken we de bananen heel fijn en dan doen we de rest van de ingrediënten in de kom. Even goed roeren en dan kan de taartvorm met het mengsel in de oven! Ondertussen mochten wij lekker buiten spelen en kregen we ook onze gekochte rozijntjes. Wat was het een leuke dag!