Halloweenweek

Heel het kinderdagverblijf is versierd in halloweensferen. De slingers hangen aan het plafond, er hangen spookjes en heel veel spinnenwebben. We knutselen, pompoenen, vleermuizen, spinnen en heksjes. Ook zijn we druk in de weer met schmink, wat een spannende gezichtjes hebben jullie zeg! 

 

Het boekje van de bibliotheek wordt ook veel voorgelezen. Benji gaat pompoenzaadjes planten en hoopt dat het een super grote pompoen wordt. Als de pompoen super groot is, gaan ze er iets lekkers mee koken! Net als Benji gaan wij ook pompoensoep maken, dat is lekker zeg! De zaadjes van de pompoen zijn ook heel interessant voor de kleine kindjes. De zaadjes doen we in een flesje en zo kunnen ze er muziek mee maken en ontdekken ze nieuwe materialen en geluiden.

Wat een spannende verhalen vertellen jullie! Vol trots delen we met de groep hoe de kinderen thuis langs de deuren zijn gegaan.

 

Ook kan je met Halloween natuurlijk een leuke, lekkere en gezonde traktatie maken. Iris ging met zwangerschapsverlof en had iets griezeligs meegenomen! De sinaasappels voor in het water zagen er ook een beetje gek uit, het lijken wel monsters!