Als klant van Pluk de Dag kunt u zien hoe uw kind de dag heeft doorgebracht via het digidagboek. In chronologische volgorde worden de activiteiten, eten, drinken, slapen, verschonen en spelen van uw kind, zichtbaar gemaakt. Daarnaast kunt u uw persoonlijke gegevens van uzelf en uw kind inzien en heeft u inzage in uw factuurhistorie.

 

Als ouder altijd op de hoogte!

image00004.jpeg
image00001.jpeg
image00003.jpeg

Onze oudercommissie

Wij vinden het belangrijk dat ouders inspraak hebben binnen Pluk de Dag Kinderdagverblijf. Daarom hebben wij een oudercommissie. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de opvang. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor onze beide locaties hebben wij één oudercommissie. Voor vragen, suggesties of informatie is de oudercommissie te bereiken via de onderstaande mail.

oudercommissie@kinderdagverblijfplukdedag.nl


 

Inge Kops.png

INGE 

Oosterhout

Sinds februari 2018 gaat onze dochter Yfke enkele dagen in de week met veel plezier naar kinderdagverblijf Pluk de Dag in Oosterhout. Toen wij voor de keuze van kinderopvang stonden hebben wij bewust voor Pluk de Dag gekozen door de persoonlijke benadering, locatie en kleinschaligheid. Mijn naam is Inge Kops en sinds augustus 2019 ben ik de oudercommissie komen versterken. Op deze manier ben ik meer betrokken bij de plek waar onze dochter een aantal dagen in de week aanwezig is. Als oudercommissie proberen wij een bijdrage te leveren aan de organisatie ten behoeve van zowel ouders als kindjes. Daarnaast geven wij input aan Pluk de Dag daar waar ons dat gevraagd wordt. Spreek ons vooral aan als je punten onder de aandacht wilt brengen.

oc website_edited_edited.jpg

TESSA

Breda

Mijn naam is Tessa Lansu en samen met Gijs Everaard heb ik twee dochters: Sara (3) en Sofie (5). We wonen in Teteringen. Sara komt met veel plezier op maandag, dinsdag en donderdag spelen bij Pluk de Dag. We vinden de persoonlijke benadering en verticale groepen erg fijn bij Pluk de Dag!

Ik ben werkzaam als docent en onderzoeker in de ontwikkelingspsychologie in Nijmegen en heb 13 jaar als vrijwilliger kinder vakantie weken georganiseerd. Ik hoop vanuit deze ervaring en kennis een bijdrage te kunnen leveren aan de oudercommissie. Natuurlijk hoor ik net als de andere OC leden graag van ouders als er punten zijn die ze graag bij het management, de pedagogisch medewerkers en andere ouders onder de aandacht willen brengen.

thumbnail_20171003-_DSC4414_edited_edite

MICHIEL 

Breda

Mijn naam is Michiel Wijnstroom, vader van Thijmen (28-02-2015) en Pieter (02-10-2017).  Thijmen gaat sinds kort naar de basisschool en Pieter gaat op maandag, donderdag en vrijdag ochtend naar Pluk de Dag. Op vrijdagmiddag ben ik thuis en zorg ik voor deze twee kanjers. Ik ben getrouwd met Linda en we wonen met veel plezier in de Waterdonken in Breda. Ik ben werkzaam als Sales Manager bij Hutten Meeting & Events.

De reden dat ik mij aangemeld heb bij de oudercommissie is dat ik graag betrokken ben bij de plek waar mijn kinderen een groot deel van hun tijd doorbrengen. Voor mij is het belangrijk om te kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen bij Pluk de Dag en zo ook van betekenis te kunnen zijn voor de andere ouders. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen als je van mening bent dat het beter of anders kan!

FotoKaren  (4).jpg

KAREN

Oosterhout

Afgelopen zomer werd ik gevraagd voor de oudercommissie, hier hoefde ik niet lang over na te denken en sinds september 2020 ben ik dan ook lid geworden. Op mijn werk houd ik mij bezig met IT security, compliance & risk, een zeer interessant dynamisch vakgebied. Elize komt sinds 2017 bij Pluk de Dag  in Oosterhout spelen. Destijds heb ik heel bewust voor deze kinderopvang gekozen vanwege de kleinschaligheid, de sfeer en het programma wat zij de kinderen aanbieden. Fijn om op deze manier bij te kunnen dragen aan de kwaliteit van de opvang. Mochten jullie dan ook vragen en / of ideeën hebben of wil je gewoon eens van gedachten wissen dan kun je ons altijd benaderen, graag zelfs!

klaartje_edited.jpg

KLAARTJE

Breda

Hallo! mijn naam is Klaartje en onlangs heb ik me aangesloten bij de Oudercommissie van Pluk. Ik ben mama van Leia (april 2020) en sinds juli komen we drie dagen in de week over de vloer bij Pluk in Breda. Ik was onder de indruk van hoe het er bij Pluk uitzag, hoe wij werden ontvangen en erg blij dat ze ook met wasbare luiers werken! Ook de app vond ik erg fijn, vandaar dat we hebben gekozen voor Pluk. In mijn ervaring is medezeggenschap erg belangrijk maar vaak heel lastig om in te vullen voor een organisatie omdat mensen zich niet snel aanmelden. Als ik dan kan helpen, dan doe ik dat graag. Naast dat mijn tijd nu veel wordt opgeslurpt door Leia, werk ik als strategisch adviseur in een ouderenzorgorganisatie in Tilburg. De momenten dat ik mijn handen vrij heb,probeer ik te naaien of te breien. Leiaś kledingkast puilt uit als ik ook niet snel iets voor mezelf ga breien! Ik vind het belangrijk dat de ouderencommissie een goed contact heeft met de KDV én met de andere ouders. Vooral is deze tijd is het wat lastig om met elkaar in contact te staan.  Ik hoop dat alle ouders de oudercommissie goed weten te vinden met allerhande vragen, zorgen, opmerkingen en complimenten! 

De oudercommissie bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag aan u voorstellen.