top of page
IMG_7011_edited.jpg
IMG_4570_edited.jpg
IMG_0344_edited.jpg

Kinderdagverblijf Breda

Kinderdagverblijf Pluk De Dag biedt een vertrouwde tweede thuis voor uw kind. We creëren een vertrouwde, veilige omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar zich goed kunnen ontwikkelen. Ons kinderdagverblijf in Breda is kleinschalig, waardoor kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen. Bij Pluk De Dag krijgen kinderen de benodigde structuur, rust en duidelijkheid, zodat ze een sterker gevoel van vertrouwen en veiligheid ontwikkelen. Samen spelen met anderen of juist lekker alleen. Bij ons kinderdagverblijf in Breda krijgt uw kind de ruimte om helemaal zichzelf te zijn.

Pluk De Dag: kinderdagverblijf Breda

Bij ons kinderdagverblijf in Breda brengen we kinderen in aanraking met de natuur en zorgen we voor voldoende beweging. Dit kan in de vorm van peutergym, peuteryoga of muziek. Maar ook tochtjes naar het bos, samen koekjes bakken of uitstapjes naar de kinderboerderij behoren tot de activiteiten. Bij alle dingen die wij doen staan veiligheid, kwaliteit en aandacht op nummer één.

Een duidelijke dagindeling

Voor kinderen is het belangrijk om te weten waar ze aan toe zijn. Om deze reden werken wij altijd met een vaste dagindeling. Met zo’n vast dagritme weten kinderen op een gegeven moment wat ze kunnen verwachten. Hierdoor voelen kinderen zich comfortabel in onze omgeving en ontwikkelen ze een sterk gevoel van vertrouwen en veiligheid. Voor elke activiteit is een vast tijdstip. Dit geldt zowel voor eten en drinken, als voor spelen en slapen. Voor baby’s geldt dit echter niet. Baby’s hebben uiteraard hun eigen dagritme.

Ons Kinderdagverblijf in Breda biedt comfort
 

Ons kinderdagverblijf in Breda voorziet u van een totaalplaatje. Uw kind wordt volledig verzorgd, zonder dat u daar veel voor moet regelen. Wij zorgen voor eten, drinken broodmaaltijden, fruit en potjes groenten. U betaalt hier niets extra’s voor. Ook flesvoeding en luiers zijn erbij inbegrepen. De enige dingen die u voor uw kind meeneemt zijn slaapbenodigdheden en verschoning.

Pedagogische begeleiding

Bij ons kinderdagverblijf in Breda hebben we twee groepen. Uw kind wordt onderdeel van een vaste groep en krijgt begeleiding van minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Prettig voor uw kind om telkens vaste gezichten te zien. Daarnaast is het voor u als ouder ook fijn om een vast aanspreekpunt te hebben.

Neem vrijblijvend contact op

Geen enkel kind is hetzelfde en daar passen wij onze kinderopvang op aan. Wij bieden uw kind alle handvatten om zich te ontplooien. Wilt u meer informatie over ons kinderdagverblijf in Breda? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 076-5712890 of per e-mail via druivenstraat@kinderdagverblijfplukdedag.nl

P R I V A C Y  S T A T E M E N T
bottom of page