top of page
blije jongen bij kinderdagverblijf oosterhout
puzzelen bij kinderdagverblijf oosterhout
leuke begeleiding bij kinderdagverblijf oosterhout

Kinderdagverblijf Oosterhout

Bij Kinderdagverblijf Pluk De Dag voelen kinderen zich snel thuis. Bij ons komt uw kind namelijk terecht in een huiselijke omgeving. Door de vertrouwde sfeer voelen ze zich vrij om zichzelf stap voor stap te ontwikkelen. Doordat ons kinderdagverblijf in Oosterhout kleinschalig is, kunnen we elk kind de aandacht geven die het verdiend. Bij ons mag uw kind helemaal zichzelf zijn. Samen spelen of juist liever even alleen, bij ons mag het allemaal.

Kinderdagverblijf Oosterhout: Pluk De Dag

Beweging is belangrijk voor ieder kind. Wij zorgen er met alle plezier voor dat ook uw kind voldoende beweging krijgt. Lekker gymmen, bewegen op muziek of meedoen aan de peuteryoga. Bij ons kinderdagverblijf in Oosterhout kan het allemaal. Samen met uw kind gaan wij dagelijks naar buiten, zodat uw kind zoveel mogelijk in contact komt met de natuur. Even lekker buiten zijn doet iedereen immers goed! Zo nu en dan maken we een bijzonder uitstapje, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij. Is het minder goed weer? Dan bakken we toch gezellig koekjes! Bij al deze activiteiten staat veiligheid, aandacht en kwaliteit voorop.

Vertrouwen en veiligheid

In ons kinderdagverblijf zorgen we dagelijks voor voldoende rust, duidelijkheid en structuur, zodat uw kind goed weet wat hij of zij kan verwachten. Hierdoor ontwikkelen kinderen een sterker gevoel van vertrouwen en veiligheid, waardoor ze zich nog beter kunnen ontwikkelen. Om deze reden heeft ons kinderdagverblijf in Oosterhout een vaste dagindeling. De indeling is dagelijks hetzelfde, maar de activiteiten die we ondernemen zijn elke dag verschillend. Zo weet uw kind na een tijdje goed wat hij of zij kan verwachten en is er toch voldoende afwisseling. Baby’s zijn hierop uiteraard een uitzondering. Zij hebben een eigen dagritme.

Van alle gemakken voorzien

De juiste begeleiding bij kinderdagverblijf Oosterhout

Bij ons kinderdagverblijf in Breda hebben we twee groepen. Uw kind wordt onderdeel van een vaste groep en krijgt begeleiding van minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Prettig voor uw kind om telkens vaste gezichten te zien. Daarnaast is het voor u als ouder ook fijn om een vast aanspreekpunt te hebben.

Neem contact met ons op

P R I V A C Y  S T A T E M E N T
gezond eten bij kinderdagverblijf oosterhout
slapen bij kinderdagverblijf oosterhout
lekker eten op kinderdagverblijf oosterhout

Ons kinderdagverblijf in Oosterhout is van alle gemakken voorzien. Zelf hoeft u geen eten, drinken, potjes groenten en fruit mee te nemen. Dit wordt allemaal door ons verzorgd. Het fijne is dat u hiervoor niets extra’s betaald. Het is onderdeel van onze complete dienstverlening. Ook luiers en flesvoeding wordt door ons verzorgd. De enige dingen die u voor uw kind meeneemt is verschoning en slaapbenodigdheden.

De ontwikkeling van uw kind vinden wij belangrijk. Wij bieden uw kind dan ook alle handvatten om zich optimaal te ontplooien. Bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen op 0162-450256 of via dillehof@kinderdagverblijfplukdedag.nl. Wij denken graag met u mee!

bottom of page