top of page
lezen bij kinderopvang breda
op ontdekkingstocht bij kinderopvang breda
tevreden kind bij kinderopvang breda

Kinderopvang Breda

Kinderdagverblijf Pluk De Dag biedt een veilig tweede thuis voor kinderen. Een huiselijke, vertrouwde omgeving waar baby’s, dreumesen en peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen. Onze kinderopvang in Breda is kleinschalig, waardoor uw kind centraal staat. Bij ons krijgen kinderen de rust, structuur en duidelijkheid die ze nodig hebben, zodat ze een sterker gevoel van veiligheid en vertrouwen ontwikkelen. Samen spelen met andere kinderen of juist lekker alleen. Bij kinderdagverblijf Pluk De Dag kan uw kind helemaal zichzelf zijn.

Kinderopvang Breda: Pluk de dag

Bij kinderdagverblijf Pluk De Dag brengen we uw kind zoveel mogelijk in contact met de natuur en zorgen wij voor voldoende beweging. Bijvoorbeeld in de vorm van peutergym, muziek en peuteryoga. Maar ook koekjes bakken, uitstapjes naar het bos en de kinderboerderij horen daarbij. Bij alles wat wij doen staat veiligheid, kwaliteit en aandacht voorop.

Een vaste dagindeling

Rust, structuur en duidelijkheid is voor kinderen belangrijk. Daarom werken wij met een vaste dagindeling. Door een vast dagritme weet uw kind na een tijdje wat hij of zij kan verwachten. Hierdoor voelen kinderen zich meer op hun gemak en ontwikkelen ze zich beter. Spelen, eten, drinken en slapen gebeurt altijd op vaste tijden. Baby’s zijn hierop een uitzondering. Uiteraard hebben zij hun eigen dagritme.

Onze kinderopvang in Breda biedt gemak

Onze kinderopvang in Breda biedt een totaalplaatje. Uw kind wordt volledig verzorgd en daar hoeft u zelf bijna niets voor te regelen. Voor eten, drinken, potjes groenten, fruit en broodmaaltijden wordt allemaal gezorgd. Hier betaalt u niets extra’s voor. Zelfs luiers en flesvoeding zit bij de prijs inbegrepen. U hoeft enkel verschoning en slaapbenodigdheden mee te nemen voor uw kind.

De beste begeleiding

Onze kinderopvang in Breda bestaat uit twee groepen. Uw kind komt terecht in een vaste groep met minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Fijn voor uw kind om altijd vaste gezichten te zien. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving. Natuurlijk is dit ook als ouder prettig, zo heeft u altijd een vast aanspreekpunt.

Neem vrijblijvend contact op

P R I V A C Y  S T A T E M E N T
kind met knuffelbeer bij kinderopvang breda
Met blokken spelen bij kinderopvang breda
ontwikkeling baby staat centraal bij kinderopvang breda

Geen enkel kind is hetzelfde en daar passen wij onze kinderopvang op aan. Wij bieden uw kind alle handvatten om zich te ontplooien. Wilt u meer informatie over onze kinderopvang in Breda? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 076-5712890. Of stuur ons een e-mail via druivenstraat@kinderdagverblijfplukdedag.nl

bottom of page