Kinderopvang Oosterhout

Onze kinderopvang in Oosterhout is een veilig tweede thuis voor kinderen. Bij ons komt uw kind terecht in een vertrouwde en huiselijke omgeving, waar hij of zij zich op een goede manier kunnen ontwikkelen. De kinderopvang in Oosterhout is kleinschalig, waardoor wij elk kind de aandacht kunnen geven die het verdiend. Rust, duidelijkheid en structuur zijn belangrijke waarden binnen onze team. Kinderen ontwikkelen hierdoor een sterk gevoel van vertrouwen en veiligheid, waardoor ze zich nog beter ontwikkelen. Bij ons kan ieder kind helemaal zichzelf zijn. Gezellig spelen in een groepje of juist lekker even alleen. Bij onze kinderopvang in Oosterhout mag het allemaal.

 

Onze kinderopvang Oosterhout

 

Als ouder weet u waarschijnlijk maar al te goed hoe belangrijk beweging voor uw kind is. Bij onze kinderopvang in Oosterhout zorgen wij ervoor dat uw kind elke dag de benodigde beweging krijgt. Bijvoorbeeld in de vorm van peuteryoga, muziek en peutergym. Daarnaast brengen wij kinderen zoveel mogelijk in contact met de natuur. Elke dag even de frisse neus halen doet iedereen immers goed. Daarnaast maken we zo nu en dan een bijzonder uitstapje, zoals bijvoorbeeld naar de kinderboerderij. Bij alles wat we met uw kind ondernemen staan veiligheid, aandacht en kwaliteit voorop.

 

Een vast dagritme

 

Elk kind heeft baat bij voldoende rust, duidelijkheid en structuur. Daarom heeft elke dag in onze opvang een vaste indeling. Dat betekent echter niet dat elke dag hetzelfde is. De indeling van de dag is hetzelfde, maar de activiteiten die uw kind doet verschillen per dag. Eten, slapen en spelen gebeurt wel altijd op vaste tijden. Zo weet uw kind na een tijdje goed wat hij of zij kan verwachten. Een uitzondering hierop zijn de baby’s. Zij hebben uiteraard hun eigen ritme.

 

Een totaalplaatje


Wanneer u op zoek bent naar het totaalplaatje op het gebied van kinderopvang, dan bent u bij onze kinderopvang in Oosterhout aan het juiste adres. Uw kind wordt dagelijks uitstekend verzorgd, zonder dat u er van alles voor moet meenemen. Drinken, eten, fruit, potjes groenten en broodmaaltijden worden allemaal door ons verzorgd. U betaalt hier niets extra’s voor. Dit is namelijk onderdeel van onze dienstverlening. Ook flesvoeding en luiers zijn hierbij inbegrepen. Hier betaalt u niets extra’s voor. Het enige dat u meeneemt zijn slaapbenodigdheden en verschoning.


De beste begeleiding

 

Onze kinderopvang in Oosterhout is opgedeeld in twee groepen. Uw kind wordt onderdeel van een vaste groep en krijgt begeleiding van minimaal twee vaste pedagogisch medewerkers. Zowel voor de ouder als voor het kind is dit prettig. Zo is er altijd een vast gezicht en aanspreekpunt.

 

Ruimte voor ontplooiing


Uw kind krijgt bij ons de ruimte om zich optimaal te ontplooien. Wij bieden uw kind hiervoor alle handvatten. Wilt u meer weten over onze kinderopvang in Oosterhout? Neem vrijblijvend contact met ons op via 076-5712890 of stuur ons een e-mail: druivenstraat@kinderdagverblijfplukdedag.nl.

Lees hier onze blog!

Volg ons op facebook en instagram!

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

Locatie Oosterhout
0162 450 256

dillehof@kinderdagverblijfplukdedag.nl

Contact