Naomi

Locatie manager

Ik ben Naomi, geboren op 25 oktober 1991. Ik woon in Oosterhout en in mijn vrije tijd houd ik van gezellig met vrienden zijn, uit eten gaan, reizen en creatief bezig zijn in huis.

In augustus 2015 ben ik afgestudeerd als pedagoog. Na mijn studie wilde ik graag reizen. Om hiervoor te kunnen sparen heb ik een jaar als gastouder aan huis gewerkt bij verschillende gezinnen, waarna ik een reis ben gaan maken door Zuid- en Midden-Amerika. 

 

Vanaf maart 2017 ben ik werkzaam bij Pluk de Dag. Zoekend naar een baan als pedagoog vond ik het erg belangrijk om een functie te vinden waarbij ik ook direct in contact zou blijven met de kinderen zelf. In de functie van Locatiemanager denk ik een mooie balans te kunnen vinden tussen werken op de groep en management taken. Ik geniet erg van het contact met kinderen en zie het als een uitdaging om de kinderen een veilige, uitdagende en gezellige speel- en leeromgeving te bieden. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat er omgeving gecreëerd wordt, waarin de kinderen zich prettig voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Tot snel bij Pluk de Dag!

Assistent locatie manager

 

Ik ben Amy, geboren op 7 augustus 1997 en ik woon in Oosterhout.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dagjes weg te gaan.

 

In september 2015 ben ik bij Pluk de Dag stage komen lopen. Nadat ik mijn diploma heb behaald voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en 4, ben ik aan de slag gegaan bij Pluk de Dag. Vanaf juli 2019 ben ik Naomi gaan ondersteunen als Assistent locatie manager. Daarnaast ben ik in september 2020 gestart met de deeltijd studie Educatief Pedagogisch Professional op Fontys Hogeschool. Middels deze studie hoop ik mijn pedagogische achtergrond te kunnen verbreden en zo de kinderen en mijn collega's nog beter te kunnen ondersteunen en  begeleiden. 

 

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen manier en tempo mag ontwikkelen bij Pluk de Dag. Want ieder kind is uniek. Daarom wil ik de kinderen optimaal laten ontwikkelen door middel van gepaste en uitdagende activiteiten. Ook vind ik het belangrijk om structuur te bieden, zodat er voldoende rust en regelmaat op de groep is. Mijn kwaliteiten zijn dat ik spontaan, zorgzaam en geduldig ben.

Amy 

Rody

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Rody. Ik ben geboren op 17 november 1997 en ik woon in Oosterhout.

Ik vind het erg leuk om met mijn vriendinnen uitstapjes te maken en nieuwe plekken te ontdekken.

Nadat ik mijn vmbo diploma heb gehaald, ben ik pedagogisch medewerker niveau 4 gaan studeren. Ik ben bij Pluk de Dag stage gaan lopen en na dag 1 had ik het al erg naar mijn zin. Samen met alle lieve kindjes en een top team aan collega’s.

Ik heb mezelf hier erg ontwikkeld en ben dan ook erg blij dat ik hier nu ook mag werken!

Iedere dag is anders blij Pluk, waarvan ik erg gemotiveerd raak. Ik vind dat wij een kind een veilige omgeving moeten kunnen aanbieden waar ze zich thuis voelen. Samen met alle collega’s zorgen we daar dan ook voor. Ik vind het ook erg belangrijk dat een kind zichzelf kan ontwikkelen op zijn eigen tempo en zijn of haar talenten kan ontdekken. Knutselen, buitenspelen, voorlezen, uitstapjes en knuffelen, ik geniet er elke dag weer van.

Meike

Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Meike, geboren op 12 april 1998 en ik woon in Breda.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de hockeyvelden te vinden om zelf te hockeyen en trainingen te geven. Ook vind ik het leuk om te reizen en leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie.

 

Hiervoor ben ik afgestudeerd aan de Rooi pannen, Leisure & Hospitality. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ik heb erg veel geleerd, maar toch was ik erg toe aan een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij Pluk de Dag terecht gekomen. Onlangs heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en ga ik met veel plezier aan de slag.

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en ze zich veilig voelen bij Pluk de Dag. Ook vind ik het erg leuk om te knutselen, wandelen, dansen, knuffelen, boekjes lezen en te zingen. Het werken met kinderen geeft mij veel energie en plezier.

Graag tot ziens bij Pluk de Dag! 

Lidia

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Lidia, geboren op 1 april 1956 en ik woon in Teteringen. Ik heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Ik hou van wandelen in de natuur en in de zomer fiets ik graag. Ook ben ik vaak te vinden op de tennisbaan. 

Ik werk 18 jaar in de kinderopvang, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Belangrijk vind ik om structuur en regelmaat te bieden, zodat de kindjes weten waar ze aan toe zijn. Ook heel belangrijk vind ik dat het kind gehoord en gezien wordt.

Mijn kracht is dat ik het kind het gevoel kan geven dat het zich thuis voelt, zodat de ouders met een gerust hart hun kind kunnen achterlaten.

Wij zorgen met het team dat uw kind geniet en zich ontspannen voelt bij Pluk de Dag.

Marcella

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Marcella, geboren op 10 september 1990 en ik woon in Oosterhout.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te reizen en om gezellig met mijn familie en vrienden samen te zijn.

Na het afronden van de mbo-3 opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, ben ik in 2009 als pedagogisch medewerkster aan de slag gegaan in de kinderopvang. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Pluk de Dag.

Het mooiste aan het vak vind ik dat je de kinderen een tweede thuis kan geven. Een vertrouwde en veilige plek waar ze fijn kunnen spelen en leren. Daarnaast vind ik het leuk om steeds weer uitdagende activiteiten te verzinnen en te organiseren voor uw kinderen. Ik vind het belangrijk dat er op de behoefte van de kinderen word ingespeeld en ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Daarnaast vind ik het fijn om met de kinderen zoveel mogelijk naar buiten te gaan, om ze te leren hoe ze met de natuur om moeten gaan en lekker te ravotten in de tuin, zodat de kinderen lekker hun ei kwijt kunnen!

 

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Iris

Pedagogisch medewerkster

 

Mijn naam is Iris en ik ben geboren op 6 september 1993.

Ik woon samen met mijn man, dochtertje en zoontje in Oosterhout.

In 2015 heb ik mijn niveau 4 opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Hierna ben ik meteen gaan werken als gastouder. Hier heb ik veel ervaring opgedaan.

Maar het werken met collega's en een grotere groep kinderen spreekt mij meer aan. Ik heb hier sinds augustus 2018 dan ook helemaal mijn plek gevonden.

Ik vind het leuk om plezier te hebben met de kinderen, om met ze te knutselen en uitstapjes te maken. Ook verzorg ik graag de allerkleinste.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen spelen in een veilige en vertrouwde omgeving, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is anders en dus is ook iedere dag anders.

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Sanne

Pedagogisch medewerkster in opleiding

 

Mijn naam is Sanne, 27 jaar en ik ben woonachtig in Breda.              

 

In mijn vrije tijd spendeer ik het liefst tijd aan gezellige dingen ondernemen met mijn vriend, vrienden en familie. 

Voorheen werkte ik bij Pluk de Dag als groepshulp. Dit vond ik zo leuk dat ik in september 2020 ben  gestart met de opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker.                   

 

Ik vind het ontzettend leuk om mijzelf te omgeven met kinderen en krijg hier dan ook veel energie van. Het is fijn om te zien dat kinderen zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen bij ons. Daarom geef ik ook graag warmte en geborgenheid aan de kinderen. Ook lever ik met alle liefde een bijdrage aan hun opvoeding. Daarnaast draag ik graag bij aan een positieve sfeer binnen ons team.

 

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Britte

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Britte, geboren op 1 april 1997 en ik woon in Breda.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te kokkerellen, te bakken en gezellig met mijn vrienden te zijn.

Nadat ik in 2018 mijn diploma had behaald als gespecialiseerd pedagogisch medewerker, besloot ik naar Breda te verhuizen. Ook heb ik de hbo-opleiding Social Work afgerond, helaas was dit niet helemaal wat ik verwacht had.

 

Na gewerkt te hebben in de ouderenzorg en gehandicaptezorg kwam ik erachter dat mijn hart toch lag bij de kinderen. Ik kan erg genieten om samen met de kinderen naar buiten te gaan, te knutselen of een boekje voor te lezen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen en dat het zowel individueel als in groepsverband dingen kan ontdekken.

Tot ziens bij Pluk de Dag!