image00010.jpeg

 

                     Druivenstraat 3

                     4816 KB Breda

 

Tel: 076- 571 2890

                     

                     druivenstraat

                     @kinderdagverblijfplukdedag.nl

                     

                     Geopend van maandag t/m                           vrijdag van 7.00 tot 18.30

Locatie Breda

IMG_7473.JPG
IMG_7428.JPG

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/19

Locatie Breda

IMG_7555.JPG

Teamleider & Pedagogisch coach

Inge

Mijn naam is Inge Flipsen. Ik woon samen met mijn vriend in Raamsdonk. Ik heb de opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang niveau 4 gevolgd en afgerond. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te wandelen met mijn hond, te motorcrossen en gezelligheid met vrienden en familie. Kinderen staan voor mij centraal en mijn grootste uitdaging is om ontwikkelingsgericht te werken in een veilige en vertrouwde omgeving. Kinderen mogen zichzelf zijn en ieder kind ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Hier wil ik graag op inspelen door de kinderen activiteiten aan te bieden passend bij hun interesse en leeftijd. Ik vind het fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen in de ontwikkeling van het kind. Tot snel bij Pluk de dag!

S U Z A N N E
IMG_7118.JPG

Pedagogisch medewerker

Marcella

Hoi, ik ben Marcella en ben geboren op 10 september 1990. Samen met mijn partner en zoontje woon ik in Oosterhout. 

Ik vind het werken met kinderen elke dag weer een feestje. Samen met ze spelen, leren en ontwikkelen tot een eigen ik.

S U Z A N N E
IMG_6941.JPG

Pedagogisch medewerker

Freeke

Mijn naam is Freeke Poppelaars, 22 jaar en woon in Breda. In 2021 ben ik afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Sinds mijn stage mag ik mezelf ontwikkelen bij Pluk De Dag. Ik werk hier als pedagogisch medewerker op de groep. Ik vind het leuk om mezelf te omringen met de kinderen en te zien dat ze het naar hun zin hebben bij Pluk De Dag.

De kinderen maken mij elke dag opnieuw weer heel erg blij, en ik ga altijd met een glimlach naar Pluk De Dag.  Ik vind het belangrijk dat elk kind zichzelf kan zijn, en zichzelf op zijn of haar plek voelt bij ons. Ik ben blij onderdeel te mogen zijn van het team van Pluk De Dag.

Tot ziens bij Pluk De Dag!

IMG_8672a.jpg

Pedagogisch medewerker

Amy

Hi ik ben Amy.

Ik woon samen met mijn vriend in Oosterhout.

Ik vind het fijn om de kinderen een plek te bieden waar zij zich thuis kunnen voelen. Door het aanbieden van leuke en uitdagende activiteiten, probeer ik de kinderen spelenderwijs stappen te laten zetten in hun ontwikkeling. Het zien van een nieuwe ontwikkeling bij de kinderen geeft mij veel voldoening.

 

Tot ziens bij Pluk de Dag!

S U Z A N N E
thumbnail_IMG_9631.jpeg

Pedagogisch medewerker

Britt

Hallo allemaal! Mijn naam is Britt en ik woon samen met mijn vriend in Breda. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fotograferen. Ook ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriend of vriendinnen! In Juli 2021 heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond en behaald. Daarna mocht ik gelukkig bij Pluk de Dag blijven en ben ik aan het werk gegaan. Sinds dien werk ik met veel plezier bij Pluk de Dag! 

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich thuis voelen bij Pluk de Dag en zich ieder op hun eigen manier kunnen ontwikkelen!  

Tot snel bij Pluk de Dag! 

IMG_6873.JPG

Pedagogisch medewerker

Meike

Hoi hoi! 

Ik ben Meike, en woon in breda. 

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zich veilig en thuis voelen bij Pluk De Dag. Dat ze zichzelf kunnen zijn en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Ik hou ervan om met de kinderen te dansen, spelletjes te spelen, knutselen en te ontdekken. 

Graag tot snel bij Pluk De Dag,

Liefs Meike

IMG_7082.JPG

Pedagogisch medewerker

Sanne

Hoi, mijn naam is Sanne Vosmer en woon samen met mijn vriend in Breda. In mijn vrije tijd spendeer ik het liefst tijd aan gezellige dingen ondernemen met mijn vriend, vrienden en familie. Ik ben afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en ik vind het ontzettend leuk om mezelf te omgeven met kinderen. Ook is het fijn om te zien dat kinderen zich prettig voelen en zichzelf kunnen ontwikkelen bij ons. Ik geef graag warmte en geborgenheid aan de kinderen en lever met alle liefde een bijdrage aan hun opvoeding.

Liefs en hopelijk tot snel!

S U Z A N N E
M E I K E
S U Z A N N E
S U Z A N N E
IMG_1972.JPG

Iris

Hoi! Ik ben Iris Staps en woon met mijn gezin in Oosterhout. Ik ben na mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker begonnen als gastouder en werk sinds 2018 bij Pluk De Dag. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. En dat probeer ik te creëren met veel humor, creativiteit en duidelijkheid. Ieder kind is uniek!

Hopelijk tot ziens bij Pluk De Dag

Pedagogisch medewerker

IMG_0162.JPG

Kenna

Graag zou ik mij willen voorstellen!

Mijn naam is Kenna Buermans. Ik ben 25 jaar, woon in Roosendaal en ik ben afgestudeerd aan de opleiding Pedagogisch medewerker kinderopvang. Mijn hobby's zijn boeken lezen, reizen, mooie tochten maken op de fiets, fotografie, maar mijn grootste hobby zijn toch echt wel sneakers! Wat ik erg belangrijk vind in mijn werk is dat kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn. Daarnaast vind ik het leuk om de ontwikkeling van het kind te stimuleren doormiddel van passende activiteiten aan te bieden. Hierdoor kan ik er voor zorgen dat een kind stappen kan maken in zijn of haar ontwikkeling. Tot snel, Kenna

Pedagogisch medewerker

M E I K E
S U Z A N N E