Naomi

Locatie manager/ Pedagogisch coach

Ik ben Naomi, geboren op 25 oktober 1991. Ik woon in Breda en in mijn vrije tijd houd ik van gezellig met vrienden zijn, uit eten gaan, reizen en creatief bezig zijn in huis.

In augustus 2015 ben ik afgestudeerd als pedagoog. Na mijn studie wilde ik graag reizen. Om hiervoor te kunnen sparen heb ik een jaar als gastouder aan huis gewerkt bij verschillende gezinnen, waarna ik een reis ben gaan maken door Zuid- en Midden-Amerika. 

 

Vanaf maart 2017 ben ik werkzaam bij Pluk de Dag. Zoekend naar een baan als pedagoog vond ik het erg belangrijk om een functie te vinden waarbij ik ook direct in contact zou blijven met de kinderen zelf. In de functie van Locatiemanager denk ik een mooie balans te kunnen vinden tussen werken op de groep en management taken.

Ik geniet erg van het contact met kinderen en zie het als een uitdaging om de kinderen een veilige, uitdagende en gezellige speel- en leeromgeving te bieden. Samen met mijn collega's zorg ik ervoor dat er omgeving gecreëerd wordt, waarin de kinderen zich prettig voelen en zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen.

Tot snel bij Pluk de Dag!

Assistent Manager in opleiding / Pedagogisch medewerkster

 

Ik ben Amy, geboren op 7 augustus 1997 en ik woon in Moerdijk.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dagjes weg te gaan.

 

In september 2015 ben ik bij Pluk de Dag stage komen lopen. Nadat ik mijn diploma heb behaald voor de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 en 4, ben ik aan de slag gegaan bij Pluk de Dag. Vanaf juli zal ik Naomi gaan ondersteunen als Assistent Manager in opleiding. Daarnaast start ik vanaf september met de deeltijd studie Educatief Pedagogisch Professional op Fontys Hogeschool. Middels deze studie hoop ik mijn pedagogische achtergrond te kunnen verbreden en zo de kinderen en mijn collega's nog beter te kunnen ondersteunen en  begeleiden. 

 

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn eigen manier en tempo mag ontwikkelen bij Pluk de Dag. Want ieder kind is uniek. Als pedagogisch medewerker wil ik de kinderen daarom optimaal laten ontwikkelen door middel van gepaste en uitdagende activiteiten. Ook vind ik het belangrijk om structuur te bieden, zodat er voldoende rust en regelmaat op de groep is. Mijn kwaliteiten zijn dat ik spontaan, zorgzaam en geduldig ben.

 

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Amy 

Kenna

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Kenna en ik ben geboren op 26 Maart 1996. Ik woon samen met mijn vriendin in Breda.  
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op de fiets, ook vind ik het leuk om te reizen en leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie.  
 
De opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 heb ik onlangs afgerond. In mijn laatste stagejaar bij Pluk de dag heb ik veel mogen leren, daarom plak ik er nog een jaartje aan vast als BBL’er zodat ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 kan afronden.  

Ik vind het belangrijk dat kinderen zichzelf mogen en kunnen zijn bij Pluk de Dag. Daarnaast vind ik vind het leuk om de ontwikkeling van een kind te stimuleren door middel van passende activiteiten aan te bieden. Hierdoor kan ik er voor zorgen dat een kind stappen kan maken in zijn of haar ontwikkeling. Dit vind ik het mooiste aan dit vak.

Het belangrijkste vind ik dat kinderen zich thuis voelen bij ons, zodat ouders hun kinderen met een gerust hart kunnen laten spelen bij Pluk de Dag.  

Tot snel bij Pluk de Dag!

Sanne

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Sanne en woon in Made. Ik ben geboren op 11 april 1993. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om een dagje weg te gaan, te winkelen, op vakantie te gaan en om lekker een restaurantje te bezoeken.

De opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 heb ik afgerond, in de laatste periode heb ik stage gelopen bij Pluk de Dag. Hierna heb ik de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gedaan, tijdens deze opleiding heb ik ook stage gelopen bij Pluk de Dag. In die periode heb ik een contract aangeboden gekregen bij Pluk de Dag, daar ben ik erg blij mee.

 

Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen zich in een veilige en liefdevolle omgeving kunnen ontwikkelen en dat zij het naar hun zin hebben bij Pluk de Dag. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich op hun gemak voelen, dit doen we door op de behoeftes en interesses van de kinderen in te spelen.

Lidia

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Lidia, geboren op 1 april 1956 en woon in Teteringen. Ik heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen. Ik hou van wandelen in de natuur en in de zomer fiets ik graag. Ook ben ik vaak te vinden op de tennisbaan. 

Ik werk 18 jaar in de kinderopvang, hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan. Belangrijk vind ik om structuur en regelmaat te bieden, zodat de kindjes weten waar ze aan toe zijn. Ook heel belangrijk vind ik dat het kind gehoord en gezien wordt.

Mijn kracht is dat ik het kind het gevoel kan geven dat het zich thuis voelt, zodat de ouders met een gerust hart hun kind kunnen achterlaten.

Wij zorgen met het team dat uw kind geniet en zich ontspannen voelt bij Pluk de Dag.

Marcella

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Marcella, geboren op 10 september 1990 en ik woon in Oosterhout.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, te reizen en om gezellig met mijn familie en vrienden samen te zijn.

Na het afronden van de mbo-3 opleiding Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, ben ik in 2009 als pedagogisch medewerkster aan de slag gegaan in de kinderopvang. Sinds september 2016 ben ik werkzaam bij Pluk de Dag.

Het mooiste aan het vak vind ik dat je de kinderen een tweede thuis kan geven. Een vertrouwde en veilige plek waar ze fijn kunnen spelen en leren. Daarnaast vind ik het leuk om steeds weer uitdagende activiteiten te verzinnen en te organiseren voor uw kinderen. Ik vind het belangrijk dat er op de behoefte van de kinderen word ingespeeld en ieder kind zich op zijn eigen tempo kan ontwikkelen.
Daarnaast vind ik het fijn om met de kinderen zoveel mogelijk naar buiten te gaan, om ze te leren hoe ze met de natuur om moeten gaan en lekker te ravotten in de tuin, zodat de kinderen lekker hun ei kwijt kunnen!

 

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Iris

Pedagogisch medewerkster

 

Mijn naam is Iris en ik ben geboren op 6 september 1993.

Ik woon samen met mijn man, dochtertje en zoontje in Oosterhout.

In 2015 heb ik mijn niveau 4 opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond. Hierna ben ik meteen gaan werken als gastouder. Hier heb ik veel ervaring opgedaan.

Maar het werken met collega's en een grotere groep kinderen spreekt mij meer aan. Ik heb hier sinds augustus 2018 dan ook helemaal mijn plek gevonden.

Ik vind het leuk om plezier te hebben met de kinderen, om met ze te knutselen en uitstapjes te maken. Ook verzorg ik graag de allerkleinste.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen spelen in een veilige en vertrouwde omgeving, zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ieder kind is anders en dus is ook iedere dag anders.

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Meike

Pedagogisch medewerkster 

Ik ben Meike en ik ben geboren op 12 april 1998 in Breda.

Ik woon samen met mijn ouders, broertje en zusje in Teteringen.

In mijn vrije tijd ben ik veel op de hockeyvelden te vinden om zelf te hockeyen en trainingen te geven. Ook vind ik het leuk om te reizen en leuke dingen te doen met mijn vrienden en familie.

 

Hiervoor ben ik afgestudeerd aan de Rooi pannen, Leisure & Hospitality. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ik heb erg veel geleerd, maar toch was ik erg toe aan een nieuwe uitdaging en zo ben ik bij Pluk de Dag terecht gekomen. Onlangs heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en ga ik met veel plezier aan de slag.

 

Ik vind het erg belangrijk dat kinderen zichzelf kunnen zijn en ze zich veilig voelen bij Pluk de Dag.

Ook vind ik het erg leuk om te knutselen, wandelen, dansen, knuffelen, boekjes lezen en te zingen. Het werken met kinderen geeft mij veel energie en plezier.

Graag tot ziens bij Pluk de Dag!