Dianca 

Locatie manager

Ik ben Dianca en geboren op 29 mei 1969. Ik heb de opleiding HBO-Jeugdwelzijnswerk gedaan in Rotterdam. Na deze opleiding ben ik gaan werken in een medisch kinderdagverblijf waar ik me hoofdzakelijk bezig hield met de babygroep. Ik heb aan de voet gestaan bij de opzet van een nieuwe kinderopvangorganisatie. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met alle facetten die met kinderopvang te maken hebben. Verder heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn kennis uit te breiden op het gebied van coachen en adviseren van medewerkers en ouders op pedagogisch vlak door het volgen van de opleiding pedagogisch coach in de kinderopvang.

Mijn opgedane kennis wil ik graag inzetten om u als ouder desgewenst  te adviseren bij pedagogische vragen.

Mijn kracht als locatiemanager ligt onder andere bij het coachen van de pedagogisch medewerkers. Coaching gebeurd middels VIB-trainingen en het meewerken op de groep. Vanuit de 4 basisdoelen van Riksen- Walraven worden collega’s bewust gemaakt van eigen handelen, zodat de pedagogische kwaliteit van Pluk de Dag kan worden verbeterd dan wel gehandhaafd.

Maartje

Assistent locatie manager/Pedagogisch coach

Hallo, ik ben Maartje en woon samen met mijn vriend , dochter en zoontje in Teteringen. Ik ben geboren op 25 februari 1990.

In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het leuk om te shoppen, op stap te gaan of gezellig naar de bioscoop.

Na de havo ben ik de opleiding HBO-Social Work gaan volgen aan de Avans Hogeschool en ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. In alle vier de jaren van mijn opleiding heb ik gewerkt met kinderen. Mijn interesse gaat uit naar deze doelgroep omdat ik van mening ben dat kinderen zich nog ontwikkelen, levendig zijn, leermogelijkheden hebben en hier wil ik graag een bijdrage aan leveren. In het derde jaar heb ik 10 maanden stage gelopen bij een Medisch Kinderdagverblijf. Hier heb ik kinderen met gedrags-, ontwikkelings- en opvoedingsproblemen structuur en een veilige omgeving geboden. Ik heb de kinderen begeleid met hun persoonlijke en gezamenlijke doelen. Ik werk sinds juli 2011 met veel plezier bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag. Ik vind het belangrijk dat kinderen in een veilige omgeving opgroeien. Hier kan ik aan bijdragen door de kinderen structuur te bieden.

Graag zie ik jullie bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag!

Joyce 

Pedagogisch medewerkster

Hallo, ik ben Joyce Marijnissen en ik woon in Made. Ik ben geboren op 21 juni 1991.

Nadat ik mijn havo diploma heb gehaald, ben ik de opleiding pedagogisch werker niveau 4 gaan volgen in Breda. Mijn laatste stage was bij Pluk de Dag, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Toen ik mijn diploma haalde, kreeg ik een contract aangeboden en ik werk hier nu al enige tijd met veel plezier!

 

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker wandelen met mijn hondjes, doe ik leuke dingen met vriendinnen en rijd ik motor. Ook ben ik graag creatief bezig.

Ik vind het erg leuk om bij Pluk de Dag te werken. Samen knutselen, buiten spelen, met de bakfiets op pad en lekker gek doen. Ook bieden wij een veilige en huiselijke plek, waar de kinderen zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik vind dat een kind, kind moet kunnen zijn en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

 

Tot snel bij Pluk de Dag.

Celine

Pedagogisch medewerkster

Hallo, ik ben Celine. Ik ben geboren op 21 juni 1995 en woon in Raamsdonksveer.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen samen met mijn vriend of vriendinnen. Daarnaast houd ik van fotograferen en dansen.​

 

Na de middelbare school ben ik de opleiding Pedagogisch Medewerker niveau 3 gaan volgen op het Vitalis College in Breda, waarvan ik het laatste jaar bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag heb stage gelopen. Nadat ik mijn diploma heb gehaald, heb ik een contract aangeboden gekregen. Daar ben ik nog steeds super blij mee! Daarna heb ik de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster  niveau 4 afgerond.

 

Sinds 2014 ben ik werkzaam bij Pluk de Dag en ga ik iedere dag weer met plezier naar het werk. Ik vind het leuk om de kinderen iets te leren, om de kinderen te verzorgen, om activiteiten met ze te doen, maar vooral om lekker met z’n allen te lachen!

 

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Inge

Pedagogisch medewerkster

Hallo, mijn naam is Inge. Ik ben geboren op 28 september 1996 en ik woon samen in Geertruidenberg.

In 2016 heb ik mijn niveau 4 diploma gehaald voor Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker aan het Vitalis College. Tijdens mijn opleiding heb ik met veel plezier stage gelopen bij Pluk de Dag. Nadat ik mijn opleiding had afgerond, mocht ik bij Pluk de Dag komen werken.

Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en dat het voor hen een feestje is om bij Pluk de Dag te spelen. Daarnaast wil ik met al mijn zorg en aandacht de kinderen begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling. Hierbij houd ik rekening met de wensen en behoeften van het kind, want ieder kind is uniek en ontwikkelt op zijn eigen manier. 

Ik vind het leuk om met de kinderen te knutselen, samen te spelen met Puk, uitstapjes te maken, veel buiten spelen en ontdekken. Maar ook om samen te knuffelen, boekjes te lezen en liedjes te zingen.

 

Sandy

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Sandy en woon samen met mijn vriend en dochter in Oosterhout. Ik ben geboren op 5 Juli 1987. Mijn hobby’s zijn dansen, winkelen, op stap gaan en gezellig met vrienden wat drinken of een filmpje kijken, thuis of in de bioscoop.

Ik heb mijn diploma SPW Kinderopvang niveau 3 behaald op het Vitalis college in Breda. Ik ben door gaan leren voor onderwijsassistente, maar door mijn stage ben ik erachter gekomen dat ik het veel leuker vind om met kleine kinderen te werken. Verder ben ik een actief en eerlijk persoon.

Binnen Kinderdagverblijf Pluk de Dag heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals: “how to talk to kids” , “Het begeleiden van stagiaires”. Door het volgen van cursussen ontwikkel ik mezelf in het vak als pedagogisch medewerker. De cursus “how to talk to kids” heeft handvatten gegeven om het kind op een positieve manier te benaderen en op een juiste manier te communiceren met het kind in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar.

 

Tot bij Pluk de Dag!

Laura

Pedagogisch medewerkster

Hallo, ik ben Laura en ben geboren op 29 juni 1984.

Ik woon samen met mijn vriend en twee zoontjes.

Ik heb een diploma voor onderwijsassistente, maar tijdens mijn stageperiode kwam ik erachter dat mijn voorkeur uitgaat naar de allerkleinste.

Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Pluk de Dag in de functie van pedagogisch medewerkster.

Het is ontzettend leuk om de kinderen te mogen verzorgen, plezier met ze te maken, te knutselen of met de kinderen naar buiten te gaan.

 

Iedere dag is weer anders en ik heb iedere dag weer ontzettend veel zin om naar het werk te gaan. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen een afwisselend en leeftijdsgericht activiteitenaanbod krijgen, waardoor ze in elk ontwikkelingsniveau kunnen worden gestimuleerd. Samen met mijn collega’s ben ik dan ook veel in de weer met ons bewegingsprogramma voor de baby’s, dreumesen en peuters.

Er zijn zoveel leuke dingen te bedenken! Bij het uitvoeren van de activiteiten vind ik het erg belangrijk dat de kinderen op hun eigen tempo en eigen manier kunnen meedoen. Elk kind is uniek !

Anne

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Anne en geboren op 10 december 1989. Ik ben getrouwd met Ronald en samen hebben wij drie kinderen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de film te gaan, gezellig te shoppen of lekker uit eten te gaan.

Na mijn middelbare school ben ik de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 gaan volgen. Ik mocht bij Pluk de Dag stage komen lopen en had het heel erg naar mijn zin. Ik was dan ook super blij dat ik mocht komen werken na het behalen van mijn opleiding.

 

 

Ik vind het heel leuk en afwisselend werk. Elke dag is anders en elk kind is anders. Het ene moment ben je met leuke activiteiten bezig, het andere moment leer je kinderen noodzakelijke vaardigheden en gedrag.

Sabiha

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Sabiha en ben geboren op 29-09-1984. Ik ben getrouwd, en heb een zoontje en een dochtertje.

In 2009 heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Medewerker 3 afgerond en ben ik bij Pluk de Dag aangenomen. Ik werk hier met heel veel plezier en vindt het een voorrecht om bij te mogen dragen in de ontwikkeling van de kinderen.

Ik vind het erg belangrijk dat we met ons team een sfeer kunnen creëren waarin de kinderen zich veilig voelen en merken dat ze welkom zijn. Zorgen dat het lievelingsspeelgoed al klaar staat, weten hoe het kind het liefst getroost wil worden bij het afscheid nemen.

Werken in de kinderopvang geeft mij heel veel energie en plezier.  Het is zeer afwisselend werk, doordat je constant in kan spelen op de verschillende initiatieven van de kinderen. Er zijn zoveel momenten op de dag die je kan benutten als leermomenten voor de kinderen. Het geeft veel voldoening om te zien dat de kinderen door  bewust gebruik te maken van deze leermomenten zoveel oppikken en leren.

Mariska 

Pedagogisch medewerkster

Mijn naam is Mariska en ik ben geboren op 2 mei 1981. Ik woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Breda.

 

Na enkele jaren in de detailhandel te hebben gewerkt, was het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. In september 2018 ben ik begonnen met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker en daarom mag ik nu bij Pluk de Dag aan de slag. 

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, voornamelijk met interieur. Ook vind ik het fijn om samen met mijn vrienden en familie te zijn en gezellig een dagje weg te gaan met de kids. 

 

Ik vind het erg belangrijk dat een kind zichzelf in zijn eigen tempo kan ontwikkelen en zo zijn of haar talenten kan ontdekken. Boekjes voorlezen, lekker buitenspelen, knutselen; iedere dag is weer anders!

 

Graag zie ik jullie bij Pluk de Dag!

Britte

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Britte, geboren op 1 april 1997 en ik woon in Breda.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om lekker te kokkerellen, te bakken en gezellig met mijn vrienden te zijn.

Nadat ik in 2018 mijn diploma had behaald als gespecialiseerd pedagogisch medewerker, besloot ik naar Breda te verhuizen. Ook heb ik de hbo-opleiding Social Work afgerond, helaas was dit niet helemaal wat ik verwacht had.

 

Na gewerkt te hebben in de ouderenzorg en gehandicaptezorg kwam ik erachter dat mijn hart toch lag bij de kinderen. Ik kan erg genieten om samen met de kinderen naar buiten te gaan, te knutselen of een boekje voor te lezen. Ik vind het belangrijk dat een kind zich op eigen tempo kan ontwikkelen en dat het zowel individueel als in groepsverband dingen kan ontdekken.

Tot ziens bij Pluk de Dag!

Noä

Pedagogisch medewerkster

Ik ben Noä, ik ben geboren op 28 oktober 2000 en woon in Raamsdonk.

Ik zit op voetbal en in mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en vind ik het leuk om te wandelen met mijn hond.

In juli heb ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gehaald. Ik heb een contract gekregen nadat ik 2 jaar stage heb gelopen. Hier ben ik heel blij mee en ik werk nu graag als invalkracht bij Pluk de Dag. Ook ben ik net begonnen aan een nieuwe opleiding. Ik volg de opleiding ergotherapie in Rotterdam.

 

Ik ga iedere keer met plezier naar Pluk de Dag. Ik vind het erg leuk om met kinderen bezig te zijn en ik vind het belangrijk dat een kind zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen en daar ook de ruimte in krijgt.