Op bezoek bij de paarden

Vandaag zijn we met de kinderen op bezoek gegaan bij de paarden. Een kindje die bij Pluk de Dag heeft gezeten woont op een paardenboerderij. Met 6 kinderen zijn we op pad gegaan.

 

Eerst mochten we in de wei lopen bij de pony's. We kregen een uitgebreide rondleiding en er werd verteld hoe ieder paardje heette. Ook mochten we eventjes op de paardjes zitten en hebben we ze uitgebreid geaaid.

We zagen dat het kleine paardje dronk bij mama paard en dat ze lekker door de wei aan het rollen waren, dat was leuk om te zien! De paardjes konden ook heel hard rennen!

 

Daarna mochten we in de grote stal om de grote paarden te bewonderen. Jeetje wat een grote paarden zeg en wat zijn ze mooi! De grote paarden waren wel een beetje spannend, maar gelukkig was ook in de stal genoeg te doen. Er stonden mooie auto garages waarmee we lekker hebben gespeeld. Van al dat spelen kregen we natuurlijk wel een beetje dorst en hebben een bekertje met drinken gekregen. 

Ook mochten we even spieken in de tuin. Hier stond een groot speeltoestel en een grote trampoline, dat is natuurlijk wel heel gaaf! We zijn van de glijbaan afgegleden en hebben lekker op de trampoline gesprongen. Ook de mooie tractor konden we natuurlijk niet overslaan.

In de auto werd er nog na gekletst over alles wat we hadden gezien! Wat was dat een leuke ochtend zeg!