Wij vinden het belangrijk dat ouders inspraak hebben binnen Pluk de Dag Kinderdagverblijf. Daarom hebben wij een oudercommissie. Het belangrijkste doel van de oudercommissie is het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van de opvang. Zij geven o.a. adviezen over veiligheid, voeding, openingstijden, tarieven en pedagogisch beleid. Voor onze beide locaties hebben wij één oudercommissie. Voor vragen, suggesties of informatie is de oudercommissie te bereiken via de onderstaande mail.

oudercommissie@kinderdagverblijfplukdedag.nl

De oudercommissie bestaat uit enthousiaste ouders die zich graag aan u voorstellen.
 

Onze oudercommissie

Inge Kops

Oosterhout

Sinds februari 2018 gaat onze dochter Yfke enkele dagen in de week met veel plezier naar kinderdagverblijf Pluk de Dag in Oosterhout. Toen wij voor de keuze van kinderopvang stonden hebben wij bewust voor Pluk de Dag gekozen door de persoonlijke benadering, locatie en kleinschaligheid. Mijn naam is Inge Kops en sinds augustus 2019 ben ik de oudercommissie komen versterken. Op deze manier ben ik meer betrokken bij de plek waar onze dochter een aantal dagen in de week aanwezig is. Als oudercommissie proberen wij een bijdrage te leveren aan de organisatie ten behoeve van zowel ouders als kindjes. Daarnaast geven wij input aan Pluk de Dag daar waar ons dat gevraagd wordt. Spreek ons vooral aan als je punten onder de aandacht wilt brengen!

Tessa Lansu

Breda

Mijn naam is Tessa Lansu en samen met Gijs Everaard heb ik twee dochters: Sara (1 sinds februari 2019) en Sofie (3 sinds april 2019). We wonen in Teteringen, en Sofie en Sara komen met veel plezier van maandag t/m woensdag spelen bij Pluk de dag. We vinden de persoonlijke benadering en verticale groepen erg fijn bij Pluk de Dag!

Ik ben werkzaam als docent en onderzoeker in de ontwikkelingspsychologie in Nijmegen en heb 13 jaar als vrijwilliger kinder vakantie weken georganiseerd. Ik hoop vanuit deze ervaring en kennis een bijdrage te kunnen leveren aan de oudercommissie. Natuurlijk hoor ik net als de andere OC leden graag van ouders als er punten zijn die ze graag bij het management, de pedagogisch medewerkers en andere ouders onder de aandacht willen brengen.

.

Joyce Donkers

Breda

Mijn naam is Joyce Donkers. Moeder van Jurre (14-09-2016) en ik ben getrouwd met Jeroen. In het dagelijks leven werk ik 4 dagen als haarstylist in Breda, daarnaast ben ik 2 dagen gezellig in de weer met mijn zoon. Jurre speelt op maandag en woensdag volle dagen bij Pluk de Dag in Breda. Ik vind het belangrijk om de meningen en de wensen van ouders bespreekbaar te maken en te kijken aan welke wensen we kunnen voldoen. 

Michiel Wijnstroom

Breda

Mijn naam is Michiel Wijnstroom, vader van Thijmen (28-02-2015) en Pieter (02-10-2017).  Thijmen gaat sinds kort naar de basisschool en Pieter gaat op maandag, donderdag en vrijdag ochtend naar Pluk de Dag. Op vrijdagmiddag ben ik thuis en zorg ik voor deze twee kanjers. Ik ben getrouwd met Linda en we wonen met veel plezier in de Waterdonken in Breda. Ik ben werkzaam als Sales Manager bij Hutten Meeting & Events.

De reden dat ik mij aangemeld heb bij de oudercommissie is dat ik graag betrokken ben bij de plek waar mijn kinderen een groot deel van hun tijd doorbrengen. Voor mij is het belangrijk om te kunnen bijdragen aan de ontwikkelingen bij Pluk de Dag en zo ook van betekenis te kunnen zijn voor de andere ouders. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen als je van mening bent dat het beter of anders kan!

Please reload